ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

egkatastaseis

Ευρύχωρες και πλούσια εξοπλισμένες αίθουσες οι οποίες λούζονται από άφθονο φυσικό φως, με παιδαγωγικό υλικό προσαρμοσμένο στις ηλικίες του κάθε τμήματος.Αίθουσα ύπνου
για τα μικρά και μεγάλα προνήπια με παιδικά κρεβατάκια, για την μεσημεριανή ξεκούραση.

Βρεφικό τμήμα κατάλληλα διαμορφωμένο για τις απαιτήσεις της τρυφερής αυτής ηλικίας, με ξεχωριστή αίθουσα ύπνου με βρεφικές κούνιες, ρηλάξ, παρκοκρέβατα, ειδικό χώρο αλάγματος πάνας και δική του κουζίνα για την προετοιμασία των γευμάτων του κάθε παιδιού. Εκπαιδευτικά παιχνίδια που προάγουν την ψυχοκινητική και συναισθηματική ανάπτυξη των σε μια ευρύχωρη και ασφαλή αίθουσα για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!


Αίθουσα μουσικής
με μουσικά όργανα για το μάθημα της μουσικής προπαιδείας.


Αίθουσα γυμναστικής
με ειδικό αθλητικό εξοπλισμό για τα μικρά και τα μεγάλα προνήπια.

Ασφαλής και προστατευμένος από τον ήλιο εξωτερικός χώρος, με ξεχωριστή αυλή για το μεταβρεφικό τμήμα , και πλαστικά συστήματα παιδικής χαράς της βραβευμένης εταιρίας little tikes που διαθέτουν τσουλήθρες, αναρριχήσεις, τούνελ παιχνιδιού για ατελείωτο παιχνίδι για πολλές παιδαγωγικές δραστηριότητες.

2 διαδραστικούς πίνακες, ένα εκπαιδευτικό εργαλείο, που χρησιμοποιείται στα περισσότερα ευρωπαϊκά σχολεία, το οποίο γίνεται το δεξί χέρι της παιδαγωγού και ταυτόχρονα μαγνητίζει την προσοχή των παιδιών στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθιστώντας το μάθημα ιδιαίτερα ευχάριστο και δημιουργικό.

Aίθουσα μόνωσης για τα παιδιά που τυχόν αρρωστήσουν κατά τη διάρκεια της μέρας, με κρεβατάκι ώσπου να έρθει ο γονέας να τα παραλάβει.

Σύστημα καμερών παρακολούθησης όλων των χώρων,καθημερινά για την καλύτερη ασφάλεια των παιδιών.


Νηπιαγωγείο

Προηγούμενο άρθροΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Επόμενο άρθροΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ