ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ (4 χρόνων – εώς την εγγραφή τους στο Δημοτικό

Στο νηπιαγωγείο του “HAPPY KIDDO” επίκεντρο αποτελούν οι μοναδικές ανάγκες του κάθε παιδιού, τα ενδιαφέροντα και οι ικανότητές του. Στο σχολείο μας το παιδί θα βρει την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια, το σεβασμό και τη φροντίδα καθώς πραγματοποιείται ένα αυτοκαθοδηγούμενο πρόγραμμα σπουδών με κύριους άξονες τα ενδιαφέροντα και τα ερωτήματά του. Βασιζόμενοι τόσο σε μια πρωτοποριακή όσο και σε μια αξιόπιστη προσέγγιση στη προσχολική αγωγή εφαρμόζοντας σύγχρονα προγράμματα μέσα από σχέδια εργασίας (project) εξασφαλίζουμε την ενεργητική συμμετοχή και τη καλλιέργεια της συνεργατικής μάθησης, της κριτικής σκέψης και της βιωματικής δράσης προετοιμάζοντας με το καλύτερο τρόπο το μαθητή σε μια ομαλή κοινωνικοποίηση και μετάβαση στο δημοτικό.

Το πρόγραμμα του νηπιαγωγείου μας περιλαμβάνει δυνατότητα έκφρασης μέσω του παιχνιδιού, του θεάτρου, του χορού, της γυμναστικής, τις κίνησης, της μουσικής και της τέχνης. Με σκοπό τη βιωματική μάθηση πραγματοποιούνται πολλές επισκέψεις σε χώρους όπως μνημεία, μουσεία ταυτόχρονα όμως λαμβάνουν χώρα και προβολές σε αίθουσα με interactive white board και projector. Στο νηπιαγωγείο οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν την εκμάθηση της αγγλικής αλλά και μαθήματα σκάκι, ρομποτικής, μουσικής, yoga κ.α.

Με τα συνεχή σεμινάρια οι γονείς ενημερώνονται για θέματα ενδιαφέροντος όπως ψυχολογίας και διατροφής από επαγγελματίες αλλά και με τις συχνές ενημερώσεις γνωρίζουν και μοιράζονται τους προβληματισμούς σχετικά με τη πρόοδο των παιδιών.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΝΗΠΙΑΚΟ (3 – 4 χρόνων)
Επόμενο άρθροΚΔΑΠ (5 – 12 ετών)